O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Jukola 2020 - Intresseanmälan

imageControl
photo

Jukola >>1 / 1<<

Jukola går i år av stapeln i Rovaniemi i norra Finland den 13-14 juni.

På grund av den långa resan har vi i elit- och juniorkommittén kommit fram till att vi i första hand satsar på att få ihop ett herr- och ett damlag med elit- och juniorlöpare. Vi tror att det långa avståndet gör att vi inte blir tillräckligt många för någon breddaktivitet som förra året (och som det förhoppningsvis kan bli nästa år då det går strax utanför Åbo). Visar det sig att det finns intresse för fler lag så försöker vi naturligtvis lösa det. Mer om detta nedan.

Vi planerar att åka i minibussar och kombinera ditresan med ett par träningsdagar i Luleå/Boden där medel- och stafett-SM går senare i år. Tanken är att åka runt onsdag lunch och övernatta någonstans på vägen och sedan fortsätta upp till Luleå med framkomst lunch och sedan träning torsdag och fredag.
Från Luleå till Rovaniemi är det ca 3 timmar så troligtvis åker vi vidare dit på lördag förmiddag men det kan justeras efter önskemål, främst från damerna som startar kl.14.

Beroende på intresse och möjligheter planerar vi även ett alternativ utan träning men då med avresa torsdag eftermiddag/kväll.

Hemkomst för båda alternativen blir måndag eftermiddag/kväll.

Vi har undersökt andra resealternativ som flyg och tåg men inte hittat något som är vettigt och ekonomiskt. Alternativet att resa med Lalles från Siljaterminalen på torsdagen finns också men då är det först färja och sedan buss i 13 timmar genom Finland som gäller.

Kostnaden för Elit- och juniorlöpare kommer bli ca 1000:- om vi kör minibussalternativet (subventionerat enligt elitreglerna). Till det kommer som vanligt måltider.

För att kunna anmäla lag, planera resa, bussar och boende vill vi ha en intresseanmälan så snart som möjligt men dock senast 30 mars.

De som vet med sig redan nu att de vill åka - In och anmäl i kalendern!

Skulle det visa sig att det finns ett stort intresse för fler lag så försöker vi ordna med det också men då gäller det som sagt att inte vänta för länge med intresseanmälan. Det kan då även bli aktuellt att boka platser med Lalles. Dessa kostar från Siljaterminalen till Jukola ToR  ToR 1450kr + måltider och är som vanligt begränsade till antal.

https://www.jukola.com/2020/sv/

https://www.lalle.nu/jukola.html
Publicerad den 2020-03-05 15:54:11. Skapad av Magnus Johansson.
Senast uppdaterad av Mikael Westerberg den 2020-03-05 15:54:11.