O-Ringen Holmen NT Byggtjänst associ8 jimmydahl.com Deltaga.nu - Anmälningssystem och tidtagning Letro Ullmax Kolmårdens buss AB Coop Konsum Krokek Kyrktak bygg & konsult AB Comfort Norrköping Bråbo Mekaniska verkstad & industrivulk LJA Vaccinerad mot doping

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer.

Skriv kommentar

Namn:
E-post:
Inlägg:
Skriv av:Captcha
Lägg in:

Nya hemsidan lanserad!

imageControl
photo

Designskiss för hemsidan >>1 / 1<<

Nu är den nya hemsidan äntligen uppe! Kalendern är uppdaterad för december, men januari och februari återstår att överföra. De 20 sista inläggen i den gamla gästboken har dessutom kopierats över hit.

För att nå allt innehåll, skriva smidigare i gästboken och kunna ändra på hemsidans innehåll måste du logga in. Skicka ett mail med önskat lösenord till jimmy.dahl@gmail.com så får du ett konto.

Hemsidan är ännu inte färdigutvecklad och kommer att uppdateras flera gånger under vintern. Bl.a. kommer startsidan att uppdateras med en ny design som visar nyheter och uppdateringar tydligare och flera nya funktioner kommer införas (bl.a. en anmälningsfunktion integrerad med kalendern och en inloggningsskyddad medlemsmatrikel synkad med Idrott online där alla medlemmar kan hämta kontaktuppgifter för andra medlemmar).

Den gamla hemsidan finns tills vidare här: http://jimmydahl.se/okkolmarden
Publicerad den 2010-12-07 23:29:59. Skapad av Jimmy Dahl.